Waar ben je naar opzoek?

Storingen

Na verloop van tijd kunnen Storingen aan je systeem voor komen.

De storingen aan je systeem worden opgelost door onze ervaren monteurs. Indien nodig wordt er door ons contact opgenomen met de desbetreffende leverancier. Zeker als de ventilatie unit nog binnen de garantie termijn valt.

Garantiewerk houdt in dat Steboma als 1e bij je langs komt om de storting te constateren en een eventuele storing te verhelpen. Indien je ventilatie unit nog binnen de garantie termijn valt kan er door ons contact gezocht worden met de leverancier. Op zijn beurt zal de leverancier dan contact met je opnemen om een bezoek in te plannen, en de werkzaamheden onder garantie op te lossen.

Belangrijk om te weten is, dat als je ventilatie systeem bestaat uit een WTW (Warmte Terug Winning) unit, dat er na het vervangen van de filters wellicht een reset gegeven moet worden. Filters kun je aanschaffen via onze webshop: www.123ventilatie.nl

Veel apparatuur geeft middels een indicatie aan wat voor storing er met een ventilatie unit is. Dit kan door middel van een foutcode op een display, een LED indicator die een bepaalde kleur heeft of een LED indicator die een knipper cyclus heeft.

Onderstaand overzicht geeft per veelvoorkomende leverancier aan wat de storing van jouw ventilatie unit betreft. Geef deze informatie mee aan ons om heel gericht je storing op te kunnen pakken.

Zehnder: https://zehndernl.zendesk.com/hc/nl

Orcon: https://orcon.nl/veelgestelde-vragen/

Brink: https://www.brinkclimatesystems.nl/support/downloads

Itho: https://www.ithodaalderop.nl/nl-NL/consument/productoverzicht/a04

Duco: https://www.duco.eu/nl/downloads-installateurs

Geef alsjeblieft zoveel mogelijk informatie van je systeem aan ons door. Foutcodes en LED indicatoren zijn belangrijk om een goed inschatting te maken van je storing. Een foto van de opstelling en de unit kunt je downloaden via het serviceformulier.

➜ Ga naar het Serviceformulier