Waar ben je naar opzoek?

Referenties

We zijn trots op wat we doen. Of het nu om een ventilatiesysteem voor een eengezinswoning gaat of een complex ontwerp voor een gigantische woontoren met winkels, horeca en een parkeergarage. Die trots laten we graag aan je zien.

VIDEO: Steboma realiseert de ventilatie voor het project City Icoon te Amsterdam

Steboma werd ingeschakeld om project City Icoon in Amsterdam te voorzien van complete ventilatietechniek.

Lees meer

VIDEO: Steboma voorziet het Dok in Amsterdam van complete ventilatietechniek

Bij appartementencomplex het Dok in Amsterdam werd Steboma ingeschakeld om het gebouw te voorzien van complete ventilatietechniek.

Lees meer

Steboma in de media

Steboma in de media! In het magazine Stedenbouw 2020-2021 staan een aantal artikelen over diverse projecten.

Lees meer

Overhoeks Amsterdam vrijwel geheel voorzien van Steboma ventilatietechniek

Gelegen tussen de ADAM toren, het EYE filmmuseum en de Campus ligt een recente woonwijk, Overhoeks in Amsterdam; waar Steboma in opdracht van een aantal van onze zeer gewaardeerde klanten, diverse wooncomplexen heeft voorzien van een ventilatie installatie.

Lees meer

De nieuwste ventilatietechniek in jaren ‘70 galerijflats

Eind 2020 heeft Steboma Ventilatietechniek, in opdracht van Lok Installaties uit Bodegraven, de laatste woningen aan de Agaatlaan te Leiden voorzien van een uniek ventilatie systeem.

Lees meer

VIDEO: nieuwe woontorens in Amsterdam van ventilatiesystemen

Namens UBA Bouw BV realiseert Steboma de ventilatie installatie van de woningen in dit nieuwe woongebouw aan de Karspeldreef te Amsterdam Zuid-Oost. In een gebied dat nu overwegend een kantoorfunctie heeft, wordt hier een toekomstige stadswijk gebouwd met woningen, kantoren en andere voorzieningen.

Lees meer