Waar ben je naar opzoek?

Referenties

We zijn trots op wat we doen. Of het nu om een ventilatiesysteem voor een eengezinswoning gaat of een complex ontwerp voor een gigantische woontoren met winkels, horeca en een parkeergarage. Die trots laten we graag aan je zien.

De nieuwste ventilatietechniek in jaren ‘70 galerijflats

Eind 2020 heeft Steboma Ventilatietechniek, in opdracht van Lok Installaties uit Bodegraven, de laatste woningen aan de Agaatlaan te Leiden voorzien van een uniek ventilatie systeem.

Lees meer

VIDEO: nieuwe woontorens in Amsterdam van ventilatiesystemen

Namens UBA Bouw BV realiseert Steboma de ventilatie installatie van de woningen in dit nieuwe woongebouw aan de Karspeldreef te Amsterdam Zuid-Oost. In een gebied dat nu overwegend een kantoorfunctie heeft, wordt hier een toekomstige stadswijk gebouwd met woningen, kantoren en andere voorzieningen.

Lees meer

NPD terrein

Op het voormalige NPD terrein naast winkelcentrum Overvecht te Utrecht worden 3 woonblokken gebouwd.  Het project omvat 343 appartementen, 10 commerciële ruimte en 2 parkeergarages.

Lees meer

Zalmhaven

De zalmhaven omvat drie woontorens; Zalmhaven 1 met 256 appartementen en 215 meter hoog, Zalmhaven II en III  beide 70 meter hoog met 196 appartementen en 33 woningen.  Kantoren, commerciële ruimten, en parkeergarage ontbreken niet in dit indrukwekkend project.

Lees meer

Tudor Park

Aan de zuidkant van Hoofddorp komt een compleet nieuwe woonwijk, Tudor Park. Het project bestaat uit 1250 woningen gebouwd in de Engelse Tudorstijl. In opdracht van Dura Vermeer Bouw Midden West realiseert Steboma de WTW installaties in  454 woningen in diversen fasen.

Lees meer

Casanova

Project Casanova is een woontoren van 35 verdiepingen met een hoogte van circa 110  meter gelegen aan de Wijnhaven te Rotterdam. De toren bestaat uit 110 appartementen, 5 penthouses, commerciële ruimten, drielaagse parkeergarage.

Lees meer