Waar ben je naar opzoek?

Service & Onderhoud

Wanneer je kiest voor een onderhoudscontract van Steboma heb je de garantie dat je ventilatiesysteem in optimale conditie is en blijft. Een duurzame keuze dus! Of het nu gaat om het onderhoud van een woning, kantoorgebouw of parkeergarage: met een onderhoudscontract van Steboma voorkom je verrassingen.

Reinigen systemen
Voor zowel behaaglijkheid als welzijn is goede ventilatie van essentieel belang. Om goed te kunnen ventileren moeten het kanalenstelsel, de roosters, filters en ventilatoren goed schoon zijn. Wanneer het stelsel is verontreinigd bestaat de kans dat zich in het toevoersysteem bacteriën en schimmels vormen. Die kunnen zich vervolgens door de hele woning of het gehele gebouw verspreiden. Ook bestaat het risico dat de noodzakelijke ventilatiehoeveelheden niet meer worden gehaald . Dit kan een ongezond binnenklimaat tot gevolg hebben.

Steboma  heeft alle apparatuur en expertise in huis om je ventilatiesysteem in optimale conditie te brengen én te houden. De service, onderhouds- en reinigingswerkzaamheden worden uitgevoerd door goed opgeleid personeel.

Verschillende contractvormen
Wij bieden verschillende contractvormen aan waarover wij je graag informeren via 0251 267010. Ook kun je contact met ons opnemen via het contactformulier.