Service, onderhoud en beheer

Wanneer er wordt gekozen voor een onderhoudscontract van STEBOMA heeft u de garantie dat uw ventilatiesysteem in optimale conditie is en blijft. Of het nu gaat om het onderhoud van uw woning, kantoorgebouw of parkeergarage met een onderhoudscontract van STEBOMA voorkomt u verassingen.

STEBOMA kan u verschillende contractvormen aanbieden waarover wij u graag informeren.

Reinigen systemen

Voor zowel behaaglijkheid als welzijn is goede ventilatie van essentieel belang. Om goed te kunnen ventileren moeten het kanalenstelsel, roosters, filters en ventilatoren goed schoon zijn. Wanneer het stelsel is verontreinigd bestaat de kans dat er in het toevoersysteem bacteriën en schimmels worden gevormd welke zich vervolgens door de hele woning of het gehele gebouw kunnen verspreiden. Ook bestaat de kans dat wanneer het kanalenstelsel is verontreinigd de noodzakelijke ventilatiehoeveelheden niet meer worden gehaald wat een ongezond binnenklimaat tot gevolg kan hebben.

STEBOMA heeft alle apparatuur en expertise om uw ventilatiesysteem in optimale conditie te brengen en te houden. De service, onderhouds- en reinigingswerkzaamheden worden uitgevoerd door goed opgeleid eigen personeel.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via onderstaand telefoonnummer, emailadres of vul het contactformulier in.

Pontsteiger

Amsterdam

Lees meer
 

Centrumplan Leidscherijn

Utrecht

Lees meer
 

Contact

STEBOMA B.V. (Hoofdkantoor)

Kagerweg 31
1948 PP Beverwijk

Postbus 54
1940 AB Beverwijk

T: 0251-267010

STEBOMA B.V. Vianen

De Limiet 24
4131 NR Vianen

T: 0347 760600