Waar ben je naar opzoek?

Referenties

We zijn trots op wat we doen. Of het nu om een ventilatiesysteem voor een eengezinswoning gaat of een complex ontwerp voor een gigantische woontoren met winkels, horeca en een parkeergarage. Die trots laten we graag aan je zien.

Amsterdam City Harbour Hotel

Op een prachtige locatie aan het water verrijst het 4-sterren Amsterdam City Harbour Hotel. Het hotel van NOVUM Hotel Group bestaat uit vier aan elkaar gekoppelde bouwdelen.

Lees meer

Little Manhattan

Het Complex Little Manhattan is voorzien van 869 wooneenheden waaronder 590 studentenkamers en 279 studio’s voor Young Professionals. Het complex is geheel opgezet voor 23 tot 35 jarigen die waarde hechten aan het echte Amsterdamse stadsleven. 

Lees meer

Centrumplan Leidscherein

Bij het project Leidsche Rijn Centrumplan voorziet STEBOMA verdeeld over 5 blokken in totaal  532 woningen van ventilatie middels individuele WTW installaties. Ook zijn de primaire voorzieningen voor de winkels op de begane grond en een kantoorgebouw van 11.400 m2 voorzien van BREAM certificaat door STEBOMA uitgevoerd.

Lees meer

Pontsteiger

Pontsteiger is een unicum. Spraakmakend van ontwerp. Groots, aan het water. Pionierend in de Houthaven, de upcoming buurt van Amsterdam. Wonen in Pontsteiger geeft buitengewone vrijheid. Veel ruimte, veel privacy. Met een fenomenaal uitzicht op Amsterdam en verder.

Lees meer