Waar ben je naar opzoek?

Referenties

We zijn trots op wat we doen. Of het nu om een ventilatiesysteem voor een eengezinswoning gaat of een complex ontwerp voor een gigantische woontoren met winkels, horeca en een parkeergarage. Die trots laten we graag aan je zien.

Elzenhove

Het project Elzenhove omvat 17 royale villa’s met een woonoppervlak van ca. 250 m2. Deze royale villa’s zijn allemaal voorzien van een mechanisch ventilatiesysteem met vraagsturing.

Lees meer

Westerdel

Westerdel is een nieuwe wijk in de gemeente Langedijk waar STEBOMA totaal 304 woningen zal voorzien van een ventilatiesysteem met vraagsturing.

Lees meer

De Colijn

In het statige woongebouw van dertien lagen zal STEBOMA de ventilatie verzorgen van de 81 luxe apartementen en 3 penthouses.

Lees meer

Studentenhuisvesting Stieltjesweg

Studentenhuisvesting Stieltjesweg in Delft is een toren van 75 meter hoog waarin 504 studentenwoningen worden gerealiseerd.

Lees meer

Sandebak

In het project Sandebak zullen toaal 106 wooneenheden worden gerealiceerd. STEBOMA verzorgt hier de ventilatiesystemen. Allen voorzien van vraagsturing.

Lees meer

Don Bosco (the Don)

Het Osdorpplein in Amsterdam ondergaat de komende jaren een grote metamorfose. Er worden onder andere 5 woontorens gerealiseerd die op een plint geplaatst zijn.

Lees meer